Renata Felt

All of my works are made only in wet felt. No needle felt, no prefelts...

2012 m. vasario 2 d., ketvirtadienis

I will teach in Sommer Academy, in Norway

If You want to learn to paint with wool, You can do it this summer (16-18 of August) in Summer academy courses in Kalvag, Norway .Denne sesongen kan Sommerakademiet tilby et kurs i toving for første gang med den dyktige kunsthandverkeren Renata fra Litauen, på FB har hun navnet Renata Felt.
Hennes bilder og vesker er kunstverk der motivene er malt med ullfiber. Hun kan bruke opptil 50-60 farger for å få det uttrykket hun ønsker, hun blander sin egen palett.
Renata er utdannet lærer og hun har arbeidet med ull i mange år. Hun har hatt mye undervisning blant annet i Russland. På dette kurset vil Renata demonstrere sin teknikk og vise hvordan hun får til de fantastiske valørene i sine motiver. Hennes arbeider ser ut som om de skulle vært malt med akvarellfarge på papir. Det skal brukes C1 ullkvalitet, en ullkvalitet som de fleste som har vært borti ull er kjent med. Dette er norsk ull, en god kvalitet som blant annet gir slitesterke og flotte vesker.
Det blir anledning for hver og en å lage sitt eget motiv med individuell veiledning av Renata. Dermed blir dette unike arbeider der alle blir ulike i farge og motiv. Som inspirasjon kan en bruke personlige bilder fra egen hage, blomster eller utklipp som en liker fra magasiner etc.
Undervisningen foregår på engelsk og gjennom demonstrasjoner så språket er ikke til hinder for deg som ikke er så sikker i engelsk.
Dette er en unik mulighet til å lære seg en spennende toveteknikk med en av de dyktigste utøverne på dette området. Hennes arbeider er fantastisk flotte og naturlige.
Teknikken kan overføres til andre produkter og ting, det er bare å bruke fantasien.
Ull er et meget formbart materiale som passer for alle, så dette kurset passer de som er nybegynnere, men absolutt også for de som har arbeidet med toving i mange år.
Velkommen til noen kreative dager med påfyll og inspirasjon i Kalvåg der ull og farger står i fokus.

Komentarų nėra: